Monday, June 18, 2012

Οι νικητές του Online Crop!


Καλημέρα και Καλή μας εβδομάδα :-)
Είστε έτοιμοι να μάθετε τους νικητές του Online Crop που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο;
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν... Αφού αποκλείσαμε τις συμμετοχές που δεν είχαν ακολουθήσει σωστά τις οδηγίες της κάθε πρόκλησης (κάποιες πραγματικά μετά λύπης μας, γιατί ήταν πανέμορφες) καταλήξαμε με μεγάλη δυσκολία στα εξής:

Στην πρώτη πρόκληση νικήτρια είναι η Έφη Σταματέλλη με την πραγματικά απίθανη σύνθεσή της. Ο τρόπος που ερμήνευσε το sketch με την παγόδα και τα φαναράκια, αλλά και το εκπληκτικό misting που έκανε βγάζοντας όλα τα χρώματα της φωτογραφίας μας έκλεψε το βλέμμα και την καρδιά!
Αξίζει να αναφέρουμε τις επίσης υπέροχες συμμετοχές από τις: Μαρία Τσιλβίδου, Ελίνα Κατέχη, Αλίκη Κάβρα και Ιωάννα Δαμαλίτη!!!! Μπράβο σε όλες τις συμμετοχές!


Στην τρίτη πρόκληση νικήτρια είναι η Αμαλία Πέτρου με ένα tag που μας άφησε άφωνους με το υπέροχο μήνυμά του!!!! Την ευχαριστούμε πολύ που μας θύμησε πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά!
Δεν μπορώ να μην αναφέρω τις πανέμορφες συμμετοχές από τις ταλαντούχες Βίκυ Βαρβαδούκα, Έφη Σταματέλλη, Γωγώ Οικονομοπούλου και Ξένια Μουπασιρίδου. Ήταν όλα τα tags μοναδικά και πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη επιλογή!



Στην τέταρτη πρόκληση νικήτρια είναι η Μαρία Τσιλβίδου με μια υπέροχη σύνθεση. Σε αυτή την πρόκληση αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε συμμετοχές (όπως π.χ. της Αλίκης Καβρα που ήταν φανταστική, γιατί δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της πρόκλησης). Να σας πω ότι οι διαφορές ήταν ελάχιστες και να αναφέρω οπωσδήποτε τις ξεχωριστές συμμετοχές-συνθέσεις που δημιούργησαν οι: Ιωάννα Δαμαλίτη, Κατερίνα Χερσονιωτάκη, Παρασκευή Χαλκιαδάκη και Έφη Σταματέλλη.


Στην έκτη πρόκληση νικήτρια είναι Μυρτώ Παναγιωτοπούλου με μια μοναδική ATC με πολλά επίπεδα και τεχνικές!
Υπέροχες συμμετοχές είχαμε και από τις Παρασκευή Χαλκιαδάκη, Αίγλη, Χριστίνα Β. και Ελένη Γιαννακίδου


Στην έβδομη πρόκληση νικήτρια είναι η Αμαλία Πέτρου με μια σύνθεση mixed media που αρχικά μας έκανε να γελάσουμε με τον τίτλο της και μετά να δούμε τις όμορφες τεχνικές της, τα χρώματα και τις σφραγίδες της.
Ξεχώρισαν επίσης οι Μυρτώ, Δημήτρης Πανής και Κατερίνα Χερσονιωτάκη με τις δημιουργίες τους.


Στην όγδοη πρόκληση νικήτρια είναι η Μαρία Μπόκαρη με μια άκρως χαρούμενη και καλοκαιρινή καρτούλα που μας έκανε να χαμογελάσουμε! Τα ψαράκια της μας εύχονται χαμογελαστά καλό καλοκαίρι και μας προ(σ)καλούν να βουτήξουμε στις γαλάζιες ελληνικές θάλασσες!
Ένα μπράβο και στις Έφη Σταματέλλη, Ιωάννα Δαμαλίτη, Χριστίνα Β. και Ελένη Πολυχρονίδου για τις όμορφες καρτούλες τους!


Στην ένατη πρόκληση νικήτρια είναι η Έφη Σταματέλλη με μια κρεμάστρα όνειρο!
Υπέροχες δημιουργίες είχαμε και από τις Ξένια Μουπασιρίδου, Αμαλία Πέτρου και Κατερίνα Χερσονιωτάκη


Όλες οι νικήτριες κερδίζουν δωράκια που μας πρόσφερε το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Μορφές και μπορείτε να τα δείτε στις αντίστοιχες προκλήσεις! Κορίτσια περιμένω να μου στείλετε τις δ/νσεις σας στο e-mail scrapbookersingreece@gmail.com.

Η μεγάλη νικήτρια, που κερδίζει το δώρο του Enjoy Scrapping, είναι η Έφη Σταματέλλη που ολοκλήρωσε όλες τις προκλήσεις με περισσή αγάπη και έμπνευση και μας έφτιαχνε τη διάθεση κάθε φορά που βλέπαμε να ανεβάζει δημιουργίες της! Έκανε ακόμη και την κάρτα με το παράθυρο για το Get Creative, παρόλο που είναι στη σχεδιαστική του ομάδα και δεν έχει δικαίωμα στο δώρο, αποδεικνύοντας πως η δημιουργία είναι χαρά και κίνητρο από μόνη της χωρίς να χρειάζεται υλική ανταμοιβή... φτάνει η ηθική ικανοποίηση!!!!!


Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους που αγκαλιάσατε αυτή την πρωτοβουλία με τόση αγάπη και συμμετείχατε με μεγάλο ενθουσιασμό και υπέροχες δημιουργίες!!!
Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ στις μανούλες που μας διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στους συζύγους σας που σας στηρίζουν και βοηθούν με τα παιδιά...!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Ως την επόμενη φορά, μην ξεχνάτε να δημιουργείτε και να ομορφαίνετε τον κόσμο γύρω σας!

Οι νικήτριες μην ξεχάσετε να πάρετε το σηματάκι της νίκης σας και να το αναρτήσετε με περηφάνεια στο Blog σας ;-)

Tuesday, June 12, 2012

Σας ευχαριστώ πολύ...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες και όλους για την συμμετοχή σας στο Online Crop που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να γίνει!!!

Είδαμε πολύ όμορφες συμμετοχές, εξέλιξη και πολλά υποσχόμενες δημιουργίες από νέες και νέους στο hobby! 
Η gallery απέκττησε δέκα ακόμα σελίδες υπέροχων δημιουργιών με αυτό το Online Crop, που μπορείτε να τις δείτε εδώ!
Συνεχίστε με το ίδιο πάθος, εμπνευστείτε από τις δημιουργίες των Ελληνίδων σχεδιαστριών που διαπρέπουν στο εξωτερικό σε διάφορες σχεδιαστικές ομάδες. Δείτε συνθέσεις άλλων και παρατηρήστε πως έχουν τοποθετήσει τα υλικά τους!
Αν σας αρέσει κάτι αντιγράψτε το (scraplift) κάνοντας πάντα αναφορά του αρχικού που σας ενέπνευσε!
Μην σταματάτε να πειραματίζεστε και να κόβετε τα χαρτιά σας!
Η δημιουργία είναι καθημερινός περίπατος στην ονειροχώρα και σίγουρα ψυχοθεραπεία!

Η σχεδιαστική ομάδα του Online Crop, την οποία ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθειά της, έχει δύσκολο έργο τώρα... να επιλέξει τους νικητές!
Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε ποιοι είναι!

Και μην ξεχνάτε να στείλετε την αίτησή σας για την σχεδιαστική ομάδα των Scrapbookers in Greece στο  scrapbookingingreece@gmail.com

Σας περιμένω!


Saturday, June 9, 2012

Η ένατη πρόκληση του Online Crop

Η ένατη πρόκληση έρχεται από την Ρούλα και έχει να κάνει με altered item!
Τι είναι αυτό; Βρείτε ένα αντικείμενο μέσα στο σπίτι (κουτί, μπουκάλι, βάζο, κορνίζα, λαμπατέρ, ότι βάζει ο νους σας) και μεταμορφώστε το!
Η πρόκληση είναι να το αλλάξετε χρησιμοποιώντας ότι θέλετε, αλλά οπωσδήποτε σε αυτό να συμπεριλάβετε πεταλούδες, λουλούδια και glitter!
Ανεβάστε το αλλαγμένο αντικείμενο στην Gallery με το όνομα Ρούλα9 και κερδίστε 15 βαθμούς.
 
H Ρούλα πήρε έναν διαφημιστικό κουμπαρά από τράπεζα και τον μεταμόρφωσε σε ένα όμορφο διακοσμητικό, που σε προδιαθέτει να το κάνεις αποταμίευση ;-) Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια!
 

Εκτός από τους βαθμούς, η συμμετοχή που θα κριθεί ωραιότερη θα κερδίσει αυτό το φανταστικό δώρο από την Σφραγιδομανία!!!
 
 

Η όγδοη πρόκληση του Online Crop


Η όγδοη πρόκληση έρχεται από την Νατάσα και αφορά στη δημιουργία καρτούλας!
Κερδίστε 10 βαθμούς φτιάχνοντας μια κάρτα που να έχει θέμα το χαμόγελο!
Μπορεί να έχει σφραγίδες, αυτοκόλλητα ή εικόνες με χαμόγελα, το μήνυμα της κάρτας να παροτρύνει κάποιον να χαμογελάσει, ή ακόμα και να ζωγραφίσετε χαμόγελα... ο,τιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε!
 
Είναι ωραία να βλέπουμε χαμόγελα γύρω μας! Κόντρα στην κατάσταση που ζούμε στην χώρα μας... ... Τα χαμόγελα είναι τόσο δυνατά - κάνουν τον κόσμο μας πιο φωτεινό και πιο χαρούμενο, δίνει ελπίδα, ηρεμεί ένα ανήσυχο παιδί... και στην τελική, αν είστε τόσο πεσμένοι, σκεφτείτε ότι το χαμόγελό σας μπορεί επίσης να κάνει τους άλλους να ανησυχήσουν! (αγαπημένη σκέψη ειδικά σε κατάσταση εκνευρισμού...).

Εμπνευστείτε από την ΓΕΜΑΤΗ χαμόγελα κάρτα της Νατάσας και φτιάξτε μας ακόμα περισσότερο την διάθεση με μία χαμογελαστή κάρτα που θα την ανεβάσετε στην Gallery με το όνομα Νατάσα8.
 
 
Η καλύτερη συμμετοχή θα λάβει αυτά τα αυτοκόλλητα κρυσταλλάκια και τα λουλούδια, που είναι προσφορά του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μορφές!
 

Η έβδομη πρόκληση του Online Crop


Η έβδομη πρόκληση έρχεται από την Νεκταρία και είναι άκρως δημιουργική!
Για να κερδίσετε 15 βαθμούς πρέπει να φτιάξετε μια σύνθεση mixed media! Τι είναι αυτό; Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί, μπογιές, πινέλα, ζωγραφίστε, πασαλείψτε με τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε υλικά ανακυκλώσιμα, βρείτε περιτύλιγμα με φουσκαλίτσες ή πάρτε ένα καπάκι αναψυκτικού και κάντε το σφραγίδα... Χρησιμοποιήστε ότι υλικά βρίσκετε μπροστά σας και δεν είναι αμιγώς υλικά scrapbooking και δημιουργήστε!
Ανεβάστε τη σύνθεσή σας στην Gallery με το όνομα Νεκταρία7.
 
 
  Για να δούμε λερωμένα χέρια και συνθέσεις!!!
 
Η καλύτερη σύνθεση θα κερδίσει αυτό το σετ σφραγίδων, προσφορά του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μορφές!
 

Η έκτη πρόκληση του Online Crop


Η έκτη πρόκληση έρχεται από την Zeffy και αφορά μια Artist Trading Card (ATC)
Τι είναι αυτό; Είναι κάρτες συγκεκριμένης διάστασης που είναι μοναδικές και τις ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι καλλιτέχνες! Εσείς μπορείτε να κάνετε ότι μέγεθος θέλετε, αρκεί να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά στρώματα (layering), ανακυκλώσιμα υλικά (παλιά βιβλία, γραμματόσημα, χαρτιά περιτυλίγματος, συσκευασίες και πάει λέγοντας). Μελανώστε, σφραγίστε, κολλήστε χαρτια, αυτοκόλλητα και "παχουλά" διακοσμητικά και δώστε τη διάσταση που εσείς θέλετε. Κερδίστε λοιπόν 10 βαθμούς δημιουργώντας μια ATC και ανεβάστε την στη Gallery με το όνομα Zeffy6.
 
Εμπνευστείτε από τις υπέροχες δημιουργίες της Zeffy και από το Ustream που έκανε χτες το βράδυ!
 
  
Η καλύτερη σύμμετοχή θα λάβει αυτό το απίθανο στένσιλ και τα λουλουδάκια, που μας τα προσφέρει το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μορφές!
 

Η πέμπτη πρόκληση του Online Crop


Η πέμπτη πρόκληση είναι εδώ για να σας χαρίσει 5 βαθμούς!
Απλά φωτογραφίστε τον χώρο που δημιουργείτε αυτή τη στιγμή και μοιραστείτε τον μαζί μας ανεβάζοντας την φωτογραφία σας κάτω από την ανάρτηση του Scapbookers in Greece και θα κερδίζετε αμέσως 5 βαθμούς!
 

Η τέταρτη πρόκληση του Online Crop



Η τέταρτη πρόκληση μας έρχεται από την Ελένη και είναι άκρως παιχνιδιάρικη!
Κάντε bingo με πολλούς συνδυασμούς, οριζόντια, κάθετα, διαγώνια! Απλά δημουργήστε μια σύνθεση χρησιμοποιώντας τα πράγματα που σας ζητά η στήλη με την οποία θα κάνετε bingo και κερδίστε 15 βαθμούς. Υπέροχο παιχνίδι δεν βρίσκετε;
Ανεβάστε τη σύνθεσή σας στη Gallery με το όνομα Ελένη4 αναφέροντας με ποια στήλη κάνατε Bingo!
 

Η Ελένη έκανε Bingo χρησιμοποιώντας την τέταρτη οριζόντια στήλη (δηλ. mists, washi tape, 2 χαρτιά με σχέδιο, λουλούδια και 3 φωτογραφίες) και ιδού το υπέροχο αποτέλεσμα για να σας εμπνεύσει!!!!! 


Το δωράκι που θα κερδίσει η καλύτερη συμμετοχή είναι το σετ σφραγίδων που εικονίζεται στη φωτογραφία και είναι μια προσφορά του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μορφές!


Ακόμα κάθεστε;;; Κάντε BINGO γρήγορα!!!

Η τρίτη πρόκληση του Online Crop


Η τρίτη πρόκληση μας έρχεται από την Ειρήνη και είναι πάλι διπλή ;-)
Φτιάξτε ένα tag στο οποίο κεντρικό θέμα να είναι μια πεταλούδα και κερδίστε 8 βαθμούς!
Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί, ψεκάστε το, μελανώστε το, βάλτε του λουλούδια, κολλήστε αυτοκόλλητα και μην ξεχάσετε να προσθέσετε την πεταλούδα!!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ετικέττα από ένα ρούχο που αγοράσατε ή ακόμη και ένα κομμάτι καμβά ή ύφασμα... παίξτε!!!

Αν εκτός από το tag, παίξετε και την πρόκληση της κάρτας του Get Creative και φτιάξετε μια κάρτα με παράθυρο θα κερδίσετε άλλους 5 βαθμούς! Αν ήδη έχετε φτιάξει την κάρτα κερδίζετε αυτόματα 5 βαθμούς! Αυτό ισχύει και για τα μέλη της σχεδιατικής ομάδας!
Ανεβάστε το tag στην Gallery με το όνομα Ειρήνη3. Την κάρτα με το παράθυρο ανεβάστε την στο αντίστοιχο βατραχάκι του Get Creative ;-) 
 
Οι δημιουργίες της Ειρήνης είναι πάντα πανέμορφες και είναι εδώ για να σας εμπνεύσουν!
 





Και να και τα όμορφα χειροποίητα διακοσμητικά από το GetCreativeEmbellishments, που θα κερδίσει η καλύτερη συμμετοχή!!!



 Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες σας!!!!

Η δεύτερη πρόκληση του Online Crop


 Η δεύτερη πρόκλησή μας είναι εύκολη και γρήγορη!

 
Είμαι σίγουρη ότι όλοι έχετε παρακολουθήσει τα videos του TV Crafts ... ώρα λοιπόν να τα εφαρμόσετε για extra βαθμούς ... δείξτε μας τι έχετε φτιάξει ή τι φτιάξατε ανεβάζοντας μια φωτογραφία του αντικειμένου που φτιάξατε και το link από το video που παρακολουθήσατε ... έτσι θα κερδίσετε 7 βαθμούς!
 
Για ακόμα 3 βαθμούς προσθέστε το εικονίδιο του TVCrafts στο Blog σας, έτσι ώστε πατώντας κάποιος πάνω του να τον μεταφέρει απευθείας στη σελίδα του TVCrafts!
 
 
 
Πηγαίνετε στην ανάρτηση στο Scrapbookers in Greece και προσθέστε εκτός από τη φωτογραφία της δημιουργίας σας με το link του video και το Link στο Blog σας! :-)

Η πρώτη πρόκληση του Online Crop


Καλημέρα!!!
Φτιάξατε το καφεδάκι σας;;; Μαζέψατε τα σύνεργα της δημιουργίας, 
Έτοιμα τα ψαλίδια, οι κόλλες και τα χαρτιά;;;;
Πάμε λοιπόν...
 
Η πρώτη μας πρόκληση για σήμερα είναι διπλή...
Σχεδίασα το παρακάτω σκαρίφημα (sketch), στο οποίο θα βασιστείτε για να δημιουργήσετε τη σελίδα σας. Είναι ουσιαστικά ο μπούσουλας σας για το που θα τοποθετήσετε τα πράγματα στη σελίδα/σύνθεσή σας!
Είναι απλό και μπορείτε να το αναποδογυρίσετε και να παίξετε μαζί του ;-) να κάνετε κάτι φορτωμένο, αλλά και κάτι πιο απλό!
Η χρήση του sketch θα σας χαρίσει 15 βαθμούς. 
Αν τώρα συνδυάσετε το sketch με την πρόκληση του Get Creative και χρησιμοποιήσετε τον ήλιο, θα κερδίσετε άλλους 10 βαθμούς!
Αν ήδη έχετε συμμετάσχει στην πρόκληση του Get Creative κερδίζετε τους 10 βαθμούς έτσι κι αλλιώς!
Αν είστε στη σχεδιαστική ομάδα του Get Creative και έχετε δημιουργήσει ήδη κάτι με αυτό το θέμα πάλι κερδίζετε τους 10 βαθμούς! Αν χρησιμοποιήσετε τον ήλιο, μην ξεχάσετε να ανεβάσετε την σύνθεσή σας και στο Blog του Get Creative!!!
Ανεβάστε οπωσδήποτε τη σύνθεσή σας στην Gallery του Scrapbookers in Greece με το όνομα Κατερίνα1, μέχρι την Δευτέρα 11/6 στις 11 το πρωι! 
Έγω χρησιμοποιώντας το πακέτο χαρτιών Vintage Marketplace από το Enjoy Scrapping έφτιαξα αυτή τη σύνθεση για να δείτε πως ερμήνευσα το sketch...
 
  Ανυπομονώ να δω τι θα φτιάξετε εσείς!!! Και μην ξεχνάτε πως η καλύτερη σύνθεση θα κερδίσει αυτό το μικρό δωράκι από εμένα!!!

Τι λέτε λοιπόν θα παίξετε μαζί μας;;;
 

Wednesday, June 6, 2012

Online Crop αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου

Επειδή το αγαπημένο μας hobby έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα και είναι δύσκολο να συναντηθούμε όλοι και όλες μαζί θα μαζευτούμε διαδικτυακά!
Θα κάνουμε ένα online crop! Τι είναι αυτό; Θα απλώσουμε τα πραγματάκια μας στο σαλόνι, στο γραφείο στην τραπεζαρία του σπιτιού μας και θα κάνουμε crop από το σπίτι μας!

Κρατήστε λοιπόν ελεύθερο αυτό το
Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 για να δημιουργήσουμε παρέα, έστω και από μακρυά!

Πως θα γίνει;;;

Θα ανεβάζουμε από μια πρόκλησή κάθε 1.30-2 ώρες στο φόρουμ του Scrapbookers in Greece.
Θα ξεκινήσουμε από τις 10:00 το πρωί, θα μιλάμε στο chat και θα δημιουργούμε ανάλογα με το θέμα της κάθε πρόκλησης κόβοντας χαρτάκια και κολλώντας διακοσμητικά ;-)
Θα υπάρχουν πολλά δώρα και πολλές εκπλήξεις! 
Ήδη το e-shop του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μορφες μας έχει δώσει σφραγιδούλες, λουλουδάκια, στένσιλ και όμορφα αυτοκόλλητα strass! Το ίδιο και η Σφραγιδομανία, αλλά και το υπέροχο GetCreativeEmbellishments με ένα δώρο έκπληξη!


 Έχουμε και το δώρο μας για τη συμμετοχή που θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους! Ένα φανταστικό kit με χαρτιά, διακοσμητικά αυτοκόλλητα, αλφαβήτα, κορδέλες και λουλούδια από το Enjoy Scrapping!!!!
Μετράω τις μέρες για να έρθει η 9η Ιουνίου!!!!! :-) Εσείς;;;
Ανυπομονώ να δω ποιος/ποια θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους και θα πάρει το μεγάλο έπαθλο!
Μείνετε συντονισμένοι ;-)

Θα έχετε μέχρι την Δευτέρα 11/6 και ώρα 11 το πρωι περιθώριο να ανεβάσετε τις συμμετοχές σας!

Σημειώστε ότι πολύ ταλαντούχες φίλες θα μας βοηθήσουν με τις προκλήσεις!
Σας τις παρουσιάζω με απέραντη χαρά και τις ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνουν να είναι μαζί μου σε αυτό το crop, αλλά και την ευτυχία να είμαι φίλη τους!
Ελένη Γρατσία ή αλλιώς Guru, 
Νεκταρία Καζακοπούλου γνωστή για την τελειομανία και την εφευρετικότητά της
Ζέφφυ Κωνσταντινίδη βασίλισσα του ustream και της ανακύκλωσης
Ειρήνη Λιόλια  ιδρύτρια του Get Creative και όχι μόνο, 
Νατάσα Τεόλογλου ευφάνταστη δημιουργός ξεχωριστών καρτών και
Ρούλα Φουρναράκη αστραφτερή και λαμπερή όπως το glitter!

Για τις προκλήσεις ούτε λόγος... αλλά νομίζω ότι κρίνοντας τις δημιουργούς που θα σας προκαλέσουν σίγουρα θα συμπεράνετε μερικά πράγματα... ;-)

Friday, June 1, 2012

Αναζήτηση Σχεδιαστικής Ομάδας!

Μπήκε το καλοκαιράκι και έφερε έναν αέρα ανανέωσης... έτσι το αγαπημένο μας Scrapbookers in Greece ξεκινάει μια καινούρια δημιουργική περίοδο και ψάχνει νέους σχεδιαστές, ενθουσιώδεις, με όρεξη για δημιουργία και αγάπη για τις χειροτεχνίες και συγκεκριμένα για τους λάτρεις του χαρτιού και του Scrapbooking.
Ψάχνουμε λοιπόν ανθρώπους που αγαπούν να φτιάχνουν κάρτες και συνθέσεις, αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα, χρησιμοποιώντας υλικά και τεχνικές του scrapbooking

Θα χαρούμε πολύ να δούμε τις αιτήσεις σας!
Για να μπείτε στην σχεδιαστική ομάδα το μόνο που χρειάζεται είναι να μας αποστείλετε στο scrapbookingingreece@gmail.com
- 3 φωτογραφίες έργων σας που θεωρείτε ότι αντιπροσωπεύουν το στυλ της δουλειάς σας τώρα και έχουν γίνει χρησιμοποιώντας υλικά και τεχνικές του scrapbooking.
- To σύνδεσμο για το προσωπικό σας blog, αν έχετε
- Σύντομο βιογραφικό με 2-3 πράγματα που σας χαρακτηρίζουν και θέλετε να μοιραστείτε

Οι υποχρεώσεις του κάθε σχεδιαστή θα είναι να ολοκληρώνει 1 project κάθε μήνα (είτε αυτό είναι σύνθεση, είτε κάρτα, είτε κάποιο αντικείμενο, είτε κάποιο Mini album)

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 20 Ιουνίου 2012.
Οι σχεδιαστές που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν το συντομότερο και η θητεία τους θα είναι μέχρι το τέλος του 2012.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και σας ευχόμαστε έναν όμορφο δημιουργικό μήνα!