Monday, February 1, 2010

#7 GREEK SCRAPBOOKERS CHALLENGE

Είσαστε έτοιμες για το έβδομο tutorial και την έβδομη πρόκληση?? Η έβδομη πρόκληση (challenge) είναι εδώ για εσάς και έχετε περιθώριο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου να αναρτήσετε τις δημιουργίες σας στην γκαλερί σας στο site μας http://scrapgreece.ning.com/. Η πρόκληση αφορά ΜΟΝΟ σελίδες (layouts), σε ότι μέγεθος εσείς επιθυμείτε (30χ30, 20χ20, Α4, ή και άλλο).Στο όνομα της φωτογραφίας της δημιουργίας σας που θα αναρτήσετε πρέπει απαραιτήτως να βάλετε πριν την ονομασία του έργου σας τον αριθμό #7 για να ληφθεί υπόψη στον διαγωνισμό.


Παράλληλα σας υπενθυμίζω ότι έχετε να συμπληρώσετε και την έκτη πρόκληση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Οι προκλήσεις δεν μπορούν να συνδιαστούν που σημαίνει ότι αν σας ενδιαφέρει να πάρετε μέρος και στις δύο θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές σελίδες.

Στο σημερινό μάθημα θα σας δείξω έναν ακόμα τρόπο να φτιάχνετε δικά σας λουλούδια για να διακοσμήσετε τις σελίδες σας!!

Λουλούδι Lollipop
1. Κόβω 4 κύκλους (μπορώ και περισσότερους ή λιγότερους) με σταδιακά μεγέθη

2. Βάζω στο κέντρο του κάθε κύκλου και τσαλακώνω προς το μολύβι το χαρτί μου. Όσο πιο τσαλακωμένο τόσο πιο ωραίο δείχνει.

3. Χρωματίζω τις άκρες του κάθε κύκλου με ακρυλικό χρώμα ή γκέσσο.

4. Βάζω τους κύκλους διαδοχικά τον έναν πάνω από τον άλλον και τους ενώνω βάζοντας στο κέντρο ένα πριτσίνι (brad), ή μπορώ απλά να κολλήσω το κέντρο τους και να βάλω ένα κουμπί.
Περιμένω λοιπόν να σας δω να φτιάχνετε τα δικά σας λουλούδια και να τα χρησιμοποιείσετε σε μια σελίδα!!!

3 comments:

  1. Ελίνα μου, τέλεια τεχνική ... τρώγομαι να τη δοκιμάσω!!!! ;)

    ReplyDelete
  2. Όμορφη τεχνική και μάλιστα με πολύχρωμα χαρτιά.Προχθές είδα μια ιαπωνέζικη τεχνική με χαρτιά πολύ όμορφη με χαρτοκοπτική μαζί!Έχεις δοκιμάσει να κάνεις πίνακα ολόκληρο με τεχνική κολάς με πολύχρωμα χαρτιά απο περιοδικά και εφημερίδες ;είναι υοπέροχο το αποτέλεσμα .Κάποτε το δίδασκα σε σχολείο .

    ReplyDelete
  3. Great tip to creating embellishments. Emma and Veronica are fine. I hope we will see you again around the world! Hello to John! How are you in Greece?

    ReplyDelete