Friday, April 16, 2010

#9 GREEK SCRAPBOOKERS CHALLENGE

Eίσαστε έτοιμοι για το ένατο tutorial και την ένατη πρόκληση??

Η ένατη πρόκληση (challenge) είναι εδώ για εσάς και έχετε περιθώριο μέχρι τις 5 Μαίου να αναρτήσετε τις δημιουργίες σας στην γκαλερί σας στο site μας http://scrapgreece.ning.com/.
Η πρόκληση αφορά ΜΟΝΟ σελίδες (layouts), σε ότι μέγεθος εσείς επιθυμείτε (30χ30, 20χ20, Α4, ή και άλλο). Στο όνομα της φωτογραφίας της δημιουργίας σας που θα αναρτήσετε πρέπει απαραιτήτως να βάλετε πριν την ονομασία του έργου σας τον αριθμό #9 για να ληφθεί υπόψη στον διαγωνισμό.


Η σημερινή πρόκληση είναι διαφορετική για εσάς!! Δεν είναι μάθημα αυτήν την φορά αλλά μια επανάληψη όσων έχετε μάθει μέχρι τώρα!!!!


Η πρόκληση είναι να συνδιάσετε τουλάχιστον 2 από τις προηγούμενες προκλήσεις/μαθήματα και να φτιάξετε μία σελίδα με ΔΙΚΗ σας φωτογραφία!!! Στην περιγραφή σας θα ήθελα επίσης να αναφέρετε ποιες προκλήσεις έχετε χρησιμοποιήσει!


Πολύ συχνά ξεχνάμε να κάνουμε δημιουργίες για τον εαυτό μας και τώρα είναι μια ευκαιρία να φτιάξετε κάτι από εσάς για εσάς!!


Ανυπομονώ λοιπόν να δω τα προσωπάκια σας σε scrapbooking και τι έχετε μάθει και σας αρέσει μέχρι τώρα!! Θυμηθείτε έχετε μέχρι τις 5 Μαίου αυτην την φορά γιατί άργησα να την αναρτήσω!!!

2 comments:

  1. Μου αρέσει πολύ η καινούργια πρόκληση!!!!
    Ευκαιρία να συνδυάσω και τις προκλήσεις που δεν πρόλαβα :-)
    Κάτι έχω σκεφτεί, για να δούμε θα κάνω τίποτα;

    ReplyDelete
  2. Πολύ ενδιαφέρον!
    Πέρνα λίγο από το μπλογκ μου,σου έχω κάτι!

    ReplyDelete