Wednesday, June 1, 2011

#18 GREEK SCRAPBOOKERS CHALLENGE

Eίσαστε έτοιμοι για το 18ο tutorial και την 18η πρόκληση?? Η 18η πρόκληση (challenge) είναι εδώ για εσάς και έχετε περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου να αναρτήσετε τις δημιουργίες σας στην γκαλερί σας στο site μας http://scrapgreece.ning.com/. Η πρόκληση αφορά ΜΟΝΟ σελίδες (layouts), σε ότι μέγεθος εσείς επιθυμείτε (30χ30, 20χ20, Α4, ή και άλλο). Στο όνομα της φωτογραφίας της δημιουργίας σας που θα αναρτήσετε πρέπει απαραιτήτως να βάλετε πριν την ονομασία του έργου σας τον αριθμό #18 για να ληφθεί υπόψη στον διαγωνισμό.

Αυτόν τον μήνα 2 τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ της συλλογής Μύκονος της εταιρείας 7Gypsies που περιέχει 1 μπλοκ χαρτιων 15χ15εκ, 1 σετ tags και 1 καρτέλα αυτοκόλλητα της συλλογής.

Τα δώρα αυτού του μήνα είναι μία ευγενική χορηγία του καινούριου online καταστήματος για είδη scrapbooking στην Ελλάδα, το http://www.heart2craft.com/ Αξίζει να ρίξετε μία ματιά και να δείτε όλα τα καινούρια προϊόντα που κυκλοφορούν σε σούπερ τιμές!


Αυτόν τον μήνα έχουμε καλεσμένη μας την Amie Cooper...


Γεια σας, το όνομα μου είναι Amie Cooper, και μένω στην Αυστραλία. Ασχολούμαι με το scrapbooking και τις χειροτεχνίες χρόνια και λατρεύω όλων των ειδών τις τέχνες! Έχω 3 παιδιά και λατρύω να τους φτιάχνω πραγματάκια για τα πάρτυ γεννεθλίων τους. Ελίζω να σας αρέσει το μάθημά μου!!!


Σήμερα θα δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε κρόσια για να χρησιμοποιήσετε στις σελίδες σας και τις χειροτεχνίες.


Θα χρειαστείτε ένα χαρτόνι ή χαρτί, ταινία κόλλα διπλης όψης και κλωστή ραψίματος σαν dmc.
Ξεκινάμε κολλώντας την ταινία κόλλα διπλής όψεως στην πίσω πλευρά, στην άκρη του χαρτονιού (ή χαρτιού) από όπου θέλετε να φαίνονται τα κρόσια. Αρχίστε να τοποθετείτε την κλωστή πάνω στην ταινία κόλλα ξεκινώντας από το πάνω μέρος και αφήνοντας ελεύθερη την κλωστή να πέφτει έξω από το χαρτί. Πιέστε με το χέρι σας για να σιγουρευτείτε ότι κολλάει σφιχτά.
Κόψτε την κλωστή στο μέγεθος που θέλετε για να φτιάξετε τα κρόσια.


Συνεχίστε έτσι μέχρι να καλύψετε όλη την ταινία κόλλα.


Γυρίστε το χαρτί σας από την άλλη πλευρά και σιγουρευτείτε ότι τα κρόσια σας έχουν το ίδιο μήκος. Διορθώστε ατέλειες με το ψαλίδι σας.


Κολλήστε πάνω από τα κρόσια άλλη μία ταινία κόλλα, αυτό θα τα σταθεροποιήσει και ταυτόχρονα θα τα κολλήσει στο επόμενο χαρτί σας.


Και τα κρόσια σας είναι έτοιμα! Πειραματιστείτε σε διάφορα χρώματα και κολλήστε τα στις σημιουργίες σας!
Δείτε πως χρησιμοποίησα τα κρόσια σε μία σελίδα και μία κάρτα μου!

Τι έχετε να κάνετε λοιπόν?? Να ετοιμάσετε μία σελίδα βάζοντας κάπου και εσείς τα κρόσια της Amie!!
Θυμηθείτε έχετε μέχρι τις 30 Ιουνίου για να αναρτήσετε τις δημιουργίες σας στο http://www.scrapgreece.ning.com/ για την πιθανότητα να κερδίσετε ένα από τα δύο μηνιαία δωράκια που μας προσφέρει το καινούριο κατάστημα http://www.heart2craft.com/ !

2 comments: