Thursday, July 9, 2009

Kαλωσήρθατε!!

Ονομάζομαι Ελίνα Κουτσουραδή και είμαι μια φανατική scrapbooker!!!
Επισκεφτείτε αυτό τον ιστότοπο http://www.scrapgreece.ning.com/
Δημιούργησα αυτόν τον ιστότοπο με σκοπό να μοιραστούμε όλες εμείς οι scrapbookers τις δημιουργίες μας και να γνωριστούμε καλύτερα. Θα είναι ένας τόπος που θα ανήκει σε όλες μας και το κύριο μέλημά του είναι η γνωριμία μας και η ενασχόλησή μας με αυτό το τέλειο χομπυ!!!
Φανταστείτε το ως μία online γκαλερί για τα έργα σας που θα μπορείτε να μοιραστείτε με όλους!
Πως λειτουργεί:Εγγράφεστε στην σελίδα αυτή δίνοντας λιγοστά στοιχεία, καλό θα ήταν να ανεβάσετε και μία φωτογραφιούλα σας για να σας γνωρίσουμε καλύτερα, και έπειτα απλά ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας από σελίδες scrapbooking, mini books, ή ακόμα και κάρτες όπου μπορείτε να δώσετε μια σύντομη περιγραφή για το τι υλικά χρησιμοποιήσατε.Θα σας παρακαλούσα μόνο οι φωτογραφίες που θα ανεβάζετε να αφορούν μόνο το scrapbooking και όχι άλλες μορφές τέχνης έτσι ώστε να κρατήσουμε όλες ένα κοινό ενδιαφέρον και να μην γίνει ένα αχανές site, θα υπαρχει περιορισμός για αυτό.
Θα χαρώ λοιπόν πολύ να σας δω όλες εδώ να καλείτε νέους φίλους και να ανεβάζετε τα έργα σας!!!
ΥΓ. Μην ξεχάσετε να πάρετε το σηματάκι σας από κάτω αριστερά και να το αναρτήσετε στο blog σας!!
ΥΓ2. Θα σας παρακαλούσα να έχετε λιγάκι υπομονή τις πρώτες ημέρες λειτουργίας αυτού του site, καθώς είναι η πρώτη φορά που οργανώνω κι εγώ κάτι τέτοιο και θα χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής κι έγω!
ΥΓ3. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό το site είναι για όλους μας και οποιεσδήποτε προτάσεις ή παρατηρήσεις έχετε θα ήθελα να μου τις κάνετε γνωστές με ένα μηνυματάκι!!

No comments:

Post a Comment