Thursday, August 20, 2009

Challenge #1 Winner!!!!

Καταρχήν θα ήθελα πολύ να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας και στήριξη σε αυτό το πρώτο scrapbooking site για εμάς τις Ελληνίδες. Όλες οι συμμετοχές ήταν υπέροχες και είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως με λίγη μόνο ώθηση μπορείτε όλες σας να κάνετε τέλεια scrapbooking layouts!!! Αρκούσε μόνο η αρχή!!
Δυστυχώς όμως η νικήτρια μπορεί να είναι μόνο μία και αυτή είναι...........

η
Ευδοκία Παπαδούλου!!!!!!

Η σελίδα της Time for fun, ήταν από τις πιο δημιουργικές προσεγγίσεις στην έννοια του πλέγματος!! Το πλέγμα της ήταν μία μίξη φωτογραφιών, χαρτιών και διακοσμητικών, τέλεια αρμονία χρωμάτων, αστείο doodling (σχέδια με μαρκαδοράκι) και η τέλεια πινελιά ήταν το στρογγύλεμα όλων των χαρτιών της, κάτι που το έκανε πιο "απαλό" στο μάτι και γλυκούλι!!!
Συγχαρητήρια Ευδοκία, περιμένω να μου στείλεις την διεύθυνσή σου για να πάρεις το δωράκι σου!!!



Επίσης θα πρέπει να αναφέρω τιμητικά τις σελίδες....
Της
Ειρήνης Λιόλια, της οποίας η ιδέα να χρησιμοποιήσει ημερολόγιο για πλέγμα ήταν τρομερά δημιουργική.
Και της
Φλώρας Πουλοπούλου, της οποίας η σελίδα αν και δεν ήταν τελείως τελείως καθαρό scrapbooking η σελίδα της βρέθηκε για 5 μέρες και στα δύο top ten του twopeas το οποίο είναι πραγματικά αξιοζήλευτο κατόρθωμα, και είναι μια σελίδα που θα κέρδιζε σίγουρα προκλήσεις του εξωτερικού!!!!

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις υπέροχες δημιουργίες σας της πρώτης πρόκλησης...

Και περιμένω τώρα που γυρίσατε οι πιο πολλές από διακοπές να πάρετε μέρος και στην δεύτερη πρόκληση και να εμπνευστείτε από το tutorial για περισσότερες σελίδες!!!

5 comments:

  1. αχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!δεν το πιστεύω!!!!!!ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!όπως γράφτηκε όλες οι δημιουργίες ήταν πολύ καλές και συγχαρητήρια σε όλες!!!!

    ReplyDelete
  2. Ευδοκία μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! Η σύνθεσή σου ήταν υπέροχη κ άξιζε τη νίκη!!! Μπράβο σου!!!!!

    ReplyDelete
  3. ευδοκια συγχαρητηρια! πολυ ομορφο το layout που εφτιαξες..και βεβαια σε ολες τις κοπελες που πηραν μερος στην προκληση!

    ReplyDelete
  4. Ευδοκία συγχαρητήρια!!!!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!

    ReplyDelete
  5. Συγχαρητήρια Ευδοκία!Μπράβο σου! Το αξίζεις!

    ReplyDelete