Friday, January 14, 2011

Ένα ολόκληρο άλμπουμ για το 2010 σε 3 ώρες με την Ελίνα Κουτσουραδή

Όσοι μείνετε Αθήνα το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας θα μπορέσετε να φτιάξετε μαζί μου ένα ολόκληρο άλμπουμ για τις δικές σας καλύτερες στιγμές του 2010. Ένα άλμπουμ φτιαγμένο για εσάς και μόνο, για τον εαυτό σας που συχνά ξεχνάμε να περιποιούμαστε..

Το μάθημα αυτό είναι βασιμένο σε ένα σεμινάριο της Stacy Julian. Θα δουλέψουμε ειδικότερα στον αυθορμητισμό σας και στις αποφάσεις στιγμής (θα καταλάβετε τι εννοώ...). Το μάθημα αυτό θα σας βοηθήσει να σκέφτεστε πιο γρήγορα όταν δημιουργείτε, να ακούτε το ένστικτο σας, και θα σας βάλει σε μία λογική του τί χρειάζετε ένα scrapbooking φωτογραφικό άλμπουμ για να έχει συνοχή.

Είναι ένα μάθημα για όλα τα επίπεδα όμως είναι και ένα μάθημα που χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία από εσάς πριν το μάθημα που αν δεν την έχετε κάνει δεν θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Υπάρχει μια συγκεκριμμένη λίστα πραγμάτων που πρέπει να έχετε πριν το μάθημα για να το παρακολουθήσετε και είναι η εξής:

Φωτογραφίες
Συγκεντρώστε τις φωτογραφίες του 2010 και διαλέξτε από μία φωτογραφία που να αντιστοιχεί σε μία φράση που θα γράψετε ξεκινώντας με κάθε μία από τις παρακάτω λέξεις:
-Ήμουν
- Πήγα
- Μια φορά
- Είμαι
- Ξέρω
- Αγαπώ
- Πιστεύω
- Αναρωτιέμαι
- Θα
- Εγω
Επομένως θα πρέπει να έχετε μαζί σας 10 φωτογραφίες 10χ15εκ (κανονικές δηλαδή) όπου καλό θα ήταν να γράψετε από πίσω την φράση που αντιστοιχεί σε αυτή.

Υλικά
Για κάθε φωτογραφία σας θέλω να ετοιμάσετε ένα σετ υλικών που θα χρειαστείτε και να το αποθηκεύσετε χωριστά.
Για κάθε φωτογραφία πρέπει να διαλέξετε:
- Ένα χαρτόνι μονόχρωμο σε διαστάση Α4
- Ένα χαρτί με σχέδια (patterned paper) σε διαστάση Α4
- Μία κορδέλα μήκους 10 εκ
- 5 Μικρά διακοσμητικά (ΜΟΝΟ 5) όπως κουμπιά, μικρά λουλούδια, rub-ons, αυτοκόλλητα, ότι σκεφτείτε και έχετε αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλα.

Προσοχή! Για κάθε φωτογραφία τα υλικά σας πρέπει να είναι ταιριαστά (σε χρώματα, ύφος κτλ) ΟΜΩΣ δεν χρειάζεται να είναι ταιριαστά τα υλικά της μίας φωτό με τις άλλης (ελπίζω να καταλάβετε έτσι όπως τα λέω!)

Επίσης θέλω να φέρετε μαζί σας και ένα χαρτόνι στο αγαπημένο σας χρώμα, το χρώμα που δεν βαριέστε ποτέ και θα μπορούσατε να κάνετε άπειρες κατασκευές μαζί του σε διάσταση Α4 και μία ακρυλική μπογιά στο ίδιο χρώμα

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ
- 10 Φωτογραφίες που να αντιστοιχούν σε φράσεις που ξεκινάν με τις λέξεις που υπόδειξα
- 10 σετ υλικών, ένα για κάθε φωτο που περιλαμβάνουν
Ένα χαρτόνι μονόχρωμο σε διαστάση Α4, Ένα χαρτί με σχέδια (patterned paper) σε διαστάση Α4, Μία κορδέλα μήκους 10 εκ, 5 Μικρά διακοσμητικά (ΜΟΝΟ 5) όπως κουμπιά, μικρά λουλούδια, rub-ons, αυτοκόλλητα, ότι σκεφτείτε και έχετε αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλα.
- Ένα χαρτόνι Α4 στο αγαπημένο σας χρώμα
- Ακρυλική μπογιά στο αγαπημένο σας χρώμα

Θα χρειαστείτε να φέρετε μαζί σας ψαλίδι, κόλλα υγρή και σε στικ, συρραπτικό.

Μην σας τρομάζει η προετοιμασία, είναι μέρος όλης της πλάκας του μαθήματος και είναι και αυτή μέρος του πως σκεφτόμαστε για να κάνουμε ένα άλμπουμ. Είναι λίγο αγχωτική, όμως θα λειτουργήσει άψογα για το μάθημά μας.
Όσοι από εσάς δεν έχουν υλικά scrapbooking και αγχώνονται γι αυτό, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου να τους δώσω ιδέες και λύσεις!!

Το κόστος του τρίωρου μαθήματος είναι 25 ευρώ και περιλαμβάνει το βασικό άλμπουμ με τις διαφάνειες.

Ημερομηνία
Σάββατο 5 Μαρτίου 2011
Ώρα
13:00 - 16:00
Που
Στούντιο Τέχνης Μαριάννα Κοντοέ
Ι. Προδρομου 13 Ίλιον

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου στο scrapgreece@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας 6980783825 καθημερινά 10:00 - 16:00

1 comment:

  1. Τι κρίμα που είμαι τόσο μακριά!! Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δημιουργικό τρίωρο! Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα!

    ReplyDelete