Monday, June 18, 2012

Οι νικητές του Online Crop!


Καλημέρα και Καλή μας εβδομάδα :-)
Είστε έτοιμοι να μάθετε τους νικητές του Online Crop που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο;
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν... Αφού αποκλείσαμε τις συμμετοχές που δεν είχαν ακολουθήσει σωστά τις οδηγίες της κάθε πρόκλησης (κάποιες πραγματικά μετά λύπης μας, γιατί ήταν πανέμορφες) καταλήξαμε με μεγάλη δυσκολία στα εξής:

Στην πρώτη πρόκληση νικήτρια είναι η Έφη Σταματέλλη με την πραγματικά απίθανη σύνθεσή της. Ο τρόπος που ερμήνευσε το sketch με την παγόδα και τα φαναράκια, αλλά και το εκπληκτικό misting που έκανε βγάζοντας όλα τα χρώματα της φωτογραφίας μας έκλεψε το βλέμμα και την καρδιά!
Αξίζει να αναφέρουμε τις επίσης υπέροχες συμμετοχές από τις: Μαρία Τσιλβίδου, Ελίνα Κατέχη, Αλίκη Κάβρα και Ιωάννα Δαμαλίτη!!!! Μπράβο σε όλες τις συμμετοχές!


Στην τρίτη πρόκληση νικήτρια είναι η Αμαλία Πέτρου με ένα tag που μας άφησε άφωνους με το υπέροχο μήνυμά του!!!! Την ευχαριστούμε πολύ που μας θύμησε πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά!
Δεν μπορώ να μην αναφέρω τις πανέμορφες συμμετοχές από τις ταλαντούχες Βίκυ Βαρβαδούκα, Έφη Σταματέλλη, Γωγώ Οικονομοπούλου και Ξένια Μουπασιρίδου. Ήταν όλα τα tags μοναδικά και πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη επιλογή!



Στην τέταρτη πρόκληση νικήτρια είναι η Μαρία Τσιλβίδου με μια υπέροχη σύνθεση. Σε αυτή την πρόκληση αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε συμμετοχές (όπως π.χ. της Αλίκης Καβρα που ήταν φανταστική, γιατί δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της πρόκλησης). Να σας πω ότι οι διαφορές ήταν ελάχιστες και να αναφέρω οπωσδήποτε τις ξεχωριστές συμμετοχές-συνθέσεις που δημιούργησαν οι: Ιωάννα Δαμαλίτη, Κατερίνα Χερσονιωτάκη, Παρασκευή Χαλκιαδάκη και Έφη Σταματέλλη.


Στην έκτη πρόκληση νικήτρια είναι Μυρτώ Παναγιωτοπούλου με μια μοναδική ATC με πολλά επίπεδα και τεχνικές!
Υπέροχες συμμετοχές είχαμε και από τις Παρασκευή Χαλκιαδάκη, Αίγλη, Χριστίνα Β. και Ελένη Γιαννακίδου


Στην έβδομη πρόκληση νικήτρια είναι η Αμαλία Πέτρου με μια σύνθεση mixed media που αρχικά μας έκανε να γελάσουμε με τον τίτλο της και μετά να δούμε τις όμορφες τεχνικές της, τα χρώματα και τις σφραγίδες της.
Ξεχώρισαν επίσης οι Μυρτώ, Δημήτρης Πανής και Κατερίνα Χερσονιωτάκη με τις δημιουργίες τους.


Στην όγδοη πρόκληση νικήτρια είναι η Μαρία Μπόκαρη με μια άκρως χαρούμενη και καλοκαιρινή καρτούλα που μας έκανε να χαμογελάσουμε! Τα ψαράκια της μας εύχονται χαμογελαστά καλό καλοκαίρι και μας προ(σ)καλούν να βουτήξουμε στις γαλάζιες ελληνικές θάλασσες!
Ένα μπράβο και στις Έφη Σταματέλλη, Ιωάννα Δαμαλίτη, Χριστίνα Β. και Ελένη Πολυχρονίδου για τις όμορφες καρτούλες τους!


Στην ένατη πρόκληση νικήτρια είναι η Έφη Σταματέλλη με μια κρεμάστρα όνειρο!
Υπέροχες δημιουργίες είχαμε και από τις Ξένια Μουπασιρίδου, Αμαλία Πέτρου και Κατερίνα Χερσονιωτάκη


Όλες οι νικήτριες κερδίζουν δωράκια που μας πρόσφερε το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Μορφές και μπορείτε να τα δείτε στις αντίστοιχες προκλήσεις! Κορίτσια περιμένω να μου στείλετε τις δ/νσεις σας στο e-mail scrapbookersingreece@gmail.com.

Η μεγάλη νικήτρια, που κερδίζει το δώρο του Enjoy Scrapping, είναι η Έφη Σταματέλλη που ολοκλήρωσε όλες τις προκλήσεις με περισσή αγάπη και έμπνευση και μας έφτιαχνε τη διάθεση κάθε φορά που βλέπαμε να ανεβάζει δημιουργίες της! Έκανε ακόμη και την κάρτα με το παράθυρο για το Get Creative, παρόλο που είναι στη σχεδιαστική του ομάδα και δεν έχει δικαίωμα στο δώρο, αποδεικνύοντας πως η δημιουργία είναι χαρά και κίνητρο από μόνη της χωρίς να χρειάζεται υλική ανταμοιβή... φτάνει η ηθική ικανοποίηση!!!!!


Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους που αγκαλιάσατε αυτή την πρωτοβουλία με τόση αγάπη και συμμετείχατε με μεγάλο ενθουσιασμό και υπέροχες δημιουργίες!!!
Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ στις μανούλες που μας διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στους συζύγους σας που σας στηρίζουν και βοηθούν με τα παιδιά...!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Ως την επόμενη φορά, μην ξεχνάτε να δημιουργείτε και να ομορφαίνετε τον κόσμο γύρω σας!

Οι νικήτριες μην ξεχάσετε να πάρετε το σηματάκι της νίκης σας και να το αναρτήσετε με περηφάνεια στο Blog σας ;-)

22 comments:

  1. Έφη.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!
    Ένα ΜΕΛΑΓΛΟ μπράβο όμως... στις νικήτριες των διάροφων προκλήσεων.... ήταν απίστευτα δύσκολο να διαλέξει κανείς νικητές μέσα από όλες τις υπέροχες συμμετοχές!!!!
    Στα κορίτσια που τώρα ξεκινάνε με το χόμπυ αυτό.... να συνεχίσετε... είναι ένα χόμπυ που έχει πολλά επίπεδα δημιουργίας όπως είδατε και από τις συμμετοχές... αλλά... είναι και μια ασχολία.. μέσα από την οποία δημιουργούνται απίστευτες και αληθινές φιλίες!!!!!
    Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ πολύύύ!!! Γενικά ανέβηκαν υπέροχες δημιουργίες!!! Συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν και σε όλες τις νικήτριες!!! Είχε πολύ πλάκα και διασκέδασα πάρα πολύ!!! Αναμένουμε το επόμενο :)

    ReplyDelete
  3. Πολλά μπράβο σε όλες τις συμμετοχές και ξεχωριστά στις νικήτριες. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κατερινιώ που πέρασε όλη την κούραση της διαδικασίας για να ευχαριστηθούμε ένα υπέροχο crop!

    ReplyDelete
  4. Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για τον κόπο και τις υπεροχες δημιουργίες που έφτιαξαν!!!! Μπραβο και στη δημιουργική ομάδα για τις πολύ ενδιαφερουσες προκλήσεις και ιδιαίτερα στο Κατερινιώ που καταφερε να διοργανώσει όλο αυτό και να προσελκυσει και νέα κορίτσια στο χόμπυ !!! Πολύ καλή δουλειά!!!

    ReplyDelete
  5. Congratulations to all of our winners and to all of the girls that participated...It was really a difficult chore to choose the winners as there were so many good entries. Thanks katerina for organizing this fun event,it was great to see so many gals on-line, i hope that we do it again real soon.
    I love doing challenges and there is a certain excitement in working under a little pressure...it gets the adrenalin going!!

    ReplyDelete
  6. μπραβο κοριτσια!!!Εφη ηταν υπεροχες οι δημιουργιες σου...αξια διακριθηκαν!!!!!!!!!συγχαρητηρια σε ολα τα κοριτσια...ηταν οντως μαραθωνια η συμμετοχη ολως των προκλησεων!

    ReplyDelete
  7. Συγχαρητήρια σε όλες κορίτσια μου! Πραγματικά δυσκολευτήκαμε πολύ να διαλέξουμε!!! Ήταν όλες πανέμορφες και ιδιαίτερες οι συμμετοχές!!!

    Μπράβο μπράβο!!

    ReplyDelete
  8. Ωωωω ευχαριστώ πολύ πολύ : ) Συγχαρητήρια Κατερίνα και σε όλες τις κοπέλες που οργανώσατε αυτό το crop, για τις υπέροχες προκλήσεις, τα δωράκια σας, τον πολύτιμο χρόνο, αλλά και την έμπνευση που μας δίνετε!!!! Ευχαριστούμε και όλους τους χορηγούς με τα δωράκια τους! Συγχαρητήρια σε οοοολες τις συμμετοχές και θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, ότι η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι πολύ δύσκολη. Εγώ δεν πρόλαβα καν να σχολιάσω όλες τις δημιουργίες, θα το κάνω όμως ακόμα και καθυστερημένα. Από το crop και μετά έχω φτιάξει κάποια πράγματα και νομίζω είμαι overdosed, αν λέγεται! Κατερίνα δεν στέλνω διεύθυνση, όταν θα ειδωθούμε από κοντά : ) Φιλάκια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες σας!!!! Καλημέρες

    ReplyDelete
  9. Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που κέρδισαν στις προκλήσεις!! Και βέβαια πολλά συγχαρητήρια στην Κατερίνα και σε όλοι την ομάδα που μας έφερε και πάλι κοντά!!

    ReplyDelete
  10. Μπράβο κορίτσια σε όλες! Γιατί τα παιχνίδι είναι αυτό που μετράει! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κατερινάκι που τα οργάνωσε όλα αυτά και περάσαμε τέλεια!

    ReplyDelete
  11. Μπράβο στην Έφη και συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!!
    Και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα και στα κορίτσια της σχεδιαστικής ομάδας!!
    Περάσαμε υπέροχα και γεμίσαμε και το ning υπέροχες δημιουργίες!!
    Ευχαριστούμε πολυ!!!!

    ReplyDelete
  12. Συγχαρητήρια στις νικήτριες, στις συμμετέχουσες αλλά και στις διοργανώτριες!!! Ηταν ενα υπέροχο crop με πολύ κέφι και υπέροχες δημιουργίες!!!!
    Φιλιά σε όλες!!!

    ReplyDelete
  13. Τί ευχαριστα νέα είναι αυτά??? ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που πήραν μέρος και πόσα μπραβο να πω για την αργηγό που τα οργάνωσε τόσο καλά!!!

    ReplyDelete
  14. Συγχαρητήρια κορίτσια!!!Μπράβο για τις όμορφες δημιουργίες!!!Ευχαριστούμε κορίτσια για το παιχνίδι!!!!

    ReplyDelete
  15. Tυχερές..σας ζηλεύω για τα τόσα όμορφα πραγματα που φτιάξατε κ που λάβατε μέρος.Ελπίζω σε μια αλλη φορά.Ενα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που κερδισαν κ σε αυτούς που συμμετείχαν.

    ReplyDelete
  16. Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ReplyDelete
  17. Συγχαρητήρια σε όλες κορίτσια!!!!!!!υπέροχες οι δημιουργίες σας!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  18. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!!!Εκπληκτικές δημιουργίες!!!!
    Συγχαρητήρια και στην Κατερίνα μας που ηταν μια υπέροχη διοργανώτρια!!

    ReplyDelete
  19. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια όλες οι δημιουργίες ήταν εξαιρετερικές!!!Χίλια μπράβο στο Κατερινάκι μας για την διοργάνωση και σε όλα τα κορίτσια της σχεδιαστικής ομάδες!!!εεεεεε ρε φιλενάδες χρυσοχέρες που έχω!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  20. Μπράβο κορίτσια!!!

    ReplyDelete
  21. συγχαρητηρια σε ολες τις κοπελες που κερδισαν αλλα και σε οσες συμμετειχαν !!!! με το καλο και στο επομενο !!!! καλες εμπνευσεις!!!!

    ReplyDelete
  22. Συγχαρητήρια, είναι όλα καταπληκτικά!!

    ReplyDelete