Tuesday, November 6, 2012

SIG & SAG διπλή πρόκληση!!!



Καλημέρα!!!
Σήμερα σας έχουμε μια έκπληξη!
Μια υπέροχη ιδέα συνεργασίας με ένα άλλο αγαπημένο χώρο προκλήσεων, το Scrap and Grab, με το οποίο αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια κοινή πρόκληση-project που μάλιστα θα παίζει και σε διπλό ταμπλό!!! Μπορείτε να συμμετέχετε σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς αφού σας δίνονται δυο δυνατότητες συμμετοχής.

Βασικό θέμα: ΦΙΛΙΑ
(ναι μπορεί να το έχετε ξαναδουλέψει ως θέμα... αλλά μη μου πείτε ότι είναι ένα θέμα που εξαντλείται ποτέ....!)

Τόσες όμορφες σχέσεις έχουν δημιουργηθεί κι είναι αιτία αυτό το χόμπι, τόσες υπέροχες ώρες έχετε περάσει δημιουργώντας με τις παρέες σας κι είναι σίγουρο πως άλλες τόσες, κι ακόμα περισσότερες θα ζήσετε στο μέλλον!
Επαναλαμβάνω η πρόκληση μας είναι διπλή, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια σύνθεση ή σε ένα mini album ή ακόμα καλύτερα να κάνετε και τα δυο! Κάντε ότι σας διασκεδάζει περισσότερο!

α. Δημιουργείστε μια σύνθεση βασισμένη σε αυτό το θέμα! Δεν υπάρχει περιορισμός σε
χρώματα και διάταξη αλλά πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν:
· ανάλογες φωτογραφίες 
· journaling
· διακοσμητικό φτιαγμένο από τα χεράκια σας!

β. Δημιουργείστε ένα μίνι άλμπουμ με θέμα τη Φιλία, όπως την ζείτε μέσα από το υπέροχη
αυτή ενασχόλησή σας με το Scrapbooking!
Διαλέξτε λοιπόν φωτογραφίες από δημιουργικές συναντήσεις, χαρτιά διακοσμητικά, αγαπημένα εργαλεία κι ό,τι άλλο θα θέλατε να συμπεριλάβετε στο άλμπουμ σας, συγκεντρώστε τη μνήμη σας σε ατάκες και συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων (γιατί θέλουμε να γράψετε γι' αυτές στο άλμπουμ σας), σηκώστε τα μανίκια και βουτήξτε με τα μούτρα στη δημιουργία!

Η πρόκληση ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα Ελλάδος 23:00. Αρκετός χρόνος για να παίξετε και να διασκεδάσετε ;-)
Οι συμμετοχές σας πρέπει να ανεβαίνουν τόσο στο βατραχάκι εδώ δεξιά (SIG & SAG), στην gallery του Scrapbookers in Greece χρησιμοποιώντας το “SIG & SAG” ως tag για τη δημιουργία σας, και στο Scrap And Grab και στην αντίστοιχη gallery (βατραχάκι)!

Νικητής θα υπάρξει και για τη σύνθεση και για το μίνι άλμπουμ και δωράκια θα δοθούν κι από το Scrapbookers in Greece, αλλά κι από το Scrap And Grab.
Τα δωράκια είναι έκπληξη... ...!

Και το καλύτερο είναι ότι μπορούμε να παίξουμε ΟΛΕΣ! 
Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες σας!!!! ♥

4 comments:

  1. Πεθαινω για τη φωτο!!!!Προσπαθω να αναγνωρισω τα χερια!!!!χαχαχα
    Και δεν το συζητω για την προκληση...ειναι φοβερη ιδεα!!!

    ReplyDelete
  2. εχω μια απορια: δεν εχω παρει μερος σε καμια συναντηση αλλα θα ηθελα να παρω μερος σ'αυτη την προκληση. πειραζει οι φωτο να ειναι απο συναντησεις με μαμαδες που γνωριστηκαμε σε φορπουμ και μας ενωνει πια η φιλια;

    ReplyDelete
  3. Ίνα μου συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση... Φυσικά και μπορείς να παίξεις μαζί μας! Να βάλω έναν όρο; Να έρθεις κάποια στιγμή να σε γνωρίσουμε κι εμείς! χιχιχι
    Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου!

    ReplyDelete
  4. Ευχαριστω Κατερινα μου. Μολις μεγαλωσει λιγακι το ζουζουνι μου θα ερχομαι συνεχεια.

    ReplyDelete