Thursday, March 6, 2014

Πρόκληση Μαρτίου "Η οικογένεια πάνω απ' όλα"!!!

Καλησπέρα!
Να σας ευχηθούμε καλό μήνα έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, αλλά μας έχει τρελλάνει ένα παγκόσμιο τουρνουά που συμμετέχουν πολλές ελληνίδες και μέλη της σχεδιαστικής μας ομάδας και χάνουμε λίγο τις μέρες και τις ώρες... χιχιχι
Στα δικά μας... για τον μήνα Μάρτιο έχουμε πρόκληση την οικογένεια και όπως εσείς θέλετε να την αποτυπώσετε στις συνθεσεις ή στα art journals σας!
Μικρή έμπνευση από μας... μας λείπουν συνθέσεις λόγω του τουρνουά, αλλά η μεγαλύτερη απώλεια είναι αυτή της Πουκαρίνας που αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, να ξεκουραστεί και να παίζει μαζί μας από την απέναντι πλευρά και όχι μόνο με το βελονάκι της ;)
Πουκαρινάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλες τις ωραίες στιγμές, τις απίθανες δημιουργίες σου και την αγάπη σου! Είσαι σκέτη ζάχαρη!!!

Να και οι δημιουργίες μας:





Σας περιμένουμε να παίξετε μαζί μας και να κερδίσετε δωράκι, όπως πάντα ;)
Σας χρωστάω και τις νικήτριες από παλιότερες προκλήσεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι! Κάποιες ήδη έχετε παραλάβει τα δωράκια σας, αλλά η ηθική ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη, οπότε η συγχαρητήρια ανάρτηση θα γίνει όπως και δήποτε!!!!!

Φιλάκια πολλά και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!

No comments:

Post a Comment